De Zwitserse Witte Herder vachtverzorging 

De vacht van de Zwitserse Witte Herder heeft weinig extra verzorging nodig. Een wekelijkse borstelbeurt is vaak voldoende. De vacht is zogenaamd 'zelfreinigend'. Dit op voorwaarde dat je ze nooit wast.  Als ze vandaag buiten spelen in de modder en bijna zwart zijn tegen de avond. Dan zijn ze de dag nadien weer helemaal wit. Al het vuil valt er gewoon af.

Twee maal per jaar hebben ze een ruiperiode waarin het aan te raden is om iets meer te borstelen.

 

De Zwitserse Witte Herder tandverzorging

Farmfood Rowhide dental bone L33-35cm voor volwassen honden en M28-30cm voor pups

 

Mijn Zwitserse Witte Herders zijn hier dol op. Na van alles geprobeerd te hebben is dit veruit het beste dat op de markt is. Het resultaat is een perfect gebit bij mij witjes.

 

  1. Dit is een natuurlijke kauwkluif zonder kleur- en smaakstoffen, gemaakt van gedroogde runderhuid.
  2. Deze kauwkluiven zijn stevig, hard en volledig verteerbaar. Door de inwerking van speeksel komt tijdens het kauwen natuurlijke collageeneiwit vrij, een lichaamseigen eiwitverbinding. Dit collageen heeft de eigenschap om tandplak op te lossen.
  3. Voordat het taaie materiaal zo zacht is dat er kleine stukjes kunnen worden afgebeten vindt er, door de schurende werking tijdens het kauwen, een grondige en zichtbare reiniging van het hondengebit plaats.
  4. Honden houden ervan om op dingen te kauwen, tijdens het kauwen wordt endorfine aangemaakt en dit zorgt voor een gevoel van rust, waardoor de hond zich ontspant

Kostprijs: L = 13.95 Euro/stuk en M = 8.5 Euro/per stuk verkrijgbaar aan de beste prijs bij www.brekz.be

 

Farm food Rawhide dental chips

 

Rawhide Chips Wit zijn lekkere kauwsnacks voor de hond, gemaakt van 100% puur buffelhuid, goed voor het gebit en tegen verveling. Deze lekkere kauwsnack is gemaakt van 100% gedroogde buffelhuid, die hard gedroogd is en langzaam zachter wordt wanneer op gekauwd wordt. Het kauwen op de Chips gaat verveling tegen en zorgt er bovendien voor dat het materiaal langs de tanden beweegt: dit kan helpen tandplak te verminderen en het gebit van de hond gezond te houden. Een lekkere en nuttige geheel natuurlijke snack dus!

Dit product is vrij van gluten, granen, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Rawhide chips wit is vet arm en bevat als enige eiwitbron rund. Daarom zijn deze snacks meteen ook bijzonder geschikt voor honden met diverse allergische klachten.

- Hondensnack in dunne chips
- Gemaakt van 100% gedroogde buffelhuid
- Gaat verveling tegen
- Kan helpen bij het verzorgen van de tanden

Samenstelling: 100% gedroogde buffelhuid

Analytische bestanddelen: eiwit 90%, vezel 0,9%, as 2%, vocht 16,5%, vet 2,8% 

 

Kostprijs: +/- 7.95 voor 500 gr of 24.95 voor 2 kg

 

Dit is verkrijgbaar bij www.tims.nl